Mine sider.

07.03.2014

Prosjekt baby mobile.

Eller uro som det heter på godt norsk.
På min ferd inne på Pinterest finner jeg stadig mye inspirasjon, ja i grunn ALT for mye!
Så i kvelden i kveld har jeg bedrevet med hekling av sauer -inspirasjonen fant jeg som sagt over her, på Pinterest. Der ligger det bilder på bilder med masser av goodies. Mye har step by step forklaring, så for dere som er litt skeptiske og trenger en god forklaring, finner dere dette på veldig mye av tingene. Dette er gjerne i bilder slik at de som ikke er så stødige i engelsk eller andre språk, med enkelthet kan lage produktene etter bilder - genialt.Jeg har fått ferdig 2 sauer til uroen min. Oppskriften kommer for salg i EPLA butikken min, det samme gjelder uroen for de som ikke kan hekle selv.
To av mine yndige sauer som har sett dagens, eller "kveldens" lys - mulig det kommer et par til i morgen.

Ideèn er å lage en "pakkeløsning" som skal selges - flott til babyshower, dåpsgave eller barselsgave.
Har alt fått sammen en rosa og hvit vimpelrekke. Så får jeg gruble på hvor mange produkter "pakken" skal inneholde. Har en ide om en liten og en stor pakke, der man har valgmulighet med tanke på pris.

Disse produktene kommer selvfølgelig både til jente og gutt i flotte fargekombinasjoner.

Men da sier jeg takk for meg og fortsetter på litt OL luer, det tar never, ever slutt med nestillingene der.

Good night every one.

1 kommentar:

  1. club. This watch high quality fake watches with Polo fly back timing automatic chronograph movement, is unusual in a fake rolex watches timer and a polo match in 7 minutes and 30 seconds of the round (Chukka) time echoes, small timer replica womens handbags sale pointer operation one week for 30 seconds, this is also the name as Chukker replica prada handbag online Bang watches, Hublot Replicas for this is really great the sport replica patek philippe watches of polo.

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)