Mine sider.

07.03.2014

Oldemorsruter.

Innimellom all jobb og OL lue hekling for Dottie Dee, får jeg tid til litt sånn egenpleie. Den består av  å lage litt små stuff og oppskrifter for salg. Litt viktig at det er prosjekter som går rimelig kjappt unna, tid har man jo ikke nok av - og man skal jo  prøve å "leve" ved siden av, det er ikke jeg flink til...her skal det lages og skapes døgnet rundt.Nå går det i restegarn. Jeg har en liten pause i hentesett strikkingen noe som nyyyytes. Men pga alle hentesettene sitter jeg her med en del restegarn, og dette må jo komme til nytte - tenkte jeg i går. Så da satte jeg i gang, hehe - OM DET var så himla smart er jo en helt ANNEN sak!!
Kom på den glitrende ideèn om å hekle avlangt teppe i oldemorsrute "stil".
Den glupe ideèn fikk jeg da mamma var på besøk og jeg viste henne hva vi planla å lage med jobben fremmover.
Og da kom jeg jo selvsagt på at et teppe, ja DET var jo den enkleste ting i verden. Og siden jeg hadde fått en mail fra Strikkenett om salg på et par garnvarianter.. ja det sier seg jo selv.
Flink som jeg var ble det ingen garn bestilling, for kom jo på dette retegarnet.
Problemet er at jeg ikke greier å bhekle med en farge også starte med en annen på måfå, jeg må alltid ha et system!! Dette irriterer meg - at jeg er slik. Ser jo så mange fine ting der folk bare har "trukket" garn fra garnkurven på måfå og heklet eller strikket i vei. Men jeg, nei - DET SKJER IKKE.
Får bare hekle opp garnet mitt i ordna rekkefølge jeg da, liksom ikke noe valg. Noe som heter tvangs hekling???
Vel, vel, jeg har nå startet så smått. Om det blir avlang pute eller teppe, det får tvangs farge heklingen min avgjøre etter hvert som det vokser, haha.... høres ikke bra ut.


Flere som lider av sånn garnfarge tvang - kanskje det er en kronisk sykdom blandt oss kreative sjeler???

Ha en topp Fredagkveld - her blåser og regner det som F!!

2 kommentarer:

 1. Kjenner meg veldig godt igjen her ja, må ha skikkelig system ellers føler jeg liksom det blir helt feil! ;)
  Bra det ikke bare er meg da! :D

  Ha ei flott helg! :)

  Her blir det frihelg og selskap! :)

  Klem Evy


  SvarSlett
  Svar
  1. Phu, Nå blei jeg letta - følte nesten jeg var på randen til samenbrudd ;) Skulle virkelig ønske jeg bare kunne dra opp et nøste i hvilken som helst farge og bare hekle i vei.

   Ønsker deg en flott helg tilbake - håper det blir et bra selskap :)

   Slett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)