Mine sider.

03.05.2012

Savner Vegas :(


Oppi all strikking og hekling av smekker og puter - er det jo litt snakk om sommerferien i år.
I fjor var jeg jo nesten 3 uker i Vegas og det var konge. Snuser på muligheten om å dra tilbake og flybilletter blir sjekket og hoteller tittet på.
Lyden av alle spilleautomatene ringer stadig i ørene mine - for det er jo gøy med spillemaskiner i hopetall, man vinner litt og taper litt. En må jo være inneforstått med å kunne tape, så lurt å sette av en sum man har råd til å avse uten at det går ut over feriebudsjettet.
Kom over en side på nett, som fikk meg til savne Vegas ekstra - nemlig casinoeuro.
Jeg lagde meg en profil for å teste ut hva de hadde å tilby.
Det var enkelt og greit og registrere seg, navn og adresse osv. Så blir man sendt til en siden hvor man kan gjøre innskudd.
Det minste innskuddet er på 10 Euro - noe jeg valgte. Da fikk jeg en bonus på 150% - så det ble litt ekstra og spille for - og det liker vi :)
Her er det haugevis med bling bling maskiner så det er bare å velge og vrake - eller poker for de som sverger til kortspill.
Jeg liker vel mere maskinene jeg - som lyser og lager lyd og det var det nok av her. Mange varianter velge mellom. Siden er på norsk så alt er enkelt og forstå. Oversiktlig side med andre ord.
Og vil du øve deg så kan du spille med "lekepenger".
Er vel mest i poker spillene det er artig, men det er min mening.


Tror jeg må spare noen dollar og sette kursen mot Vegas i sommer også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)