Mine sider.

29.08.2011

irritasjon..... kan ofte oppstå!!

Tenkte lage en topp 20 liste over irriterende ting, får jo ikke sove ER ikke trøtt, samt at det regner som pokker`n utenfor - ja og søs skal på jobb så har hørt på div vekke lyder i 30 min, skal IKKE kommentere det noe i dette innlegget ;)

Jeg begynner nederst og jobber meg frem til det som irriterer meg max, så får vi se om jeg greier irritere meg over 20 ting.

I grunn slik jeg føler meg til tider.
20. Det er fryktelig irriterende og stå å skulle betale også har du faktisk glemt koden til korte, eller du står med feil kort og slår rett kode.... ja, bedre forklart "du tror" du står meg rett kort og taster i vei koden19. Det som også er irriterende er når du kommer til kassa og leter etter lommeboka, så kan du banne på den ligger nederst i sekken Så man må faktisk dra opp alt det svette treningstøyet - ja sko og alt, for å finne den. Helst følger det med litt "bonsky bøss" Lacryl, gamle buss billetter og en tampong opp.

18. Irriterende og ikke minst kjedelig sitte på venterommet hos legen, spesielt når magen rumler så de hører det helt borti veien. Slår aldri feil det der, alltid sulten når jeg er hos legen, samma faen hvilken tid på døgnet det er. Så tenker jeg at nå kommer snart rumlingen, jeg får hoste, kanskje jeg overdøvr den...haha, noe så teit da!!

17. Fryktelig irriterende gå opp i vekt og ikke få igjen buksene, kjolen eller se ut som en pumpa ballong i tights. Og fryktelig, fryktelig DUMT gå opp i vekt når du vet hvor irriterende det faktisk er.

16. Våkne av mageknip og tro du skal føde. Den burde i grunn kommet lengre ned på lista, bare pga smerte og redsel - Når blei du gravid liksom?? Og hvem er faren??
Etter et par minutter skjønner man jo det var en drøm, snarere et mareritt, med ekte knip - AU!

15. Når du blir bedt et sted og går hele dagen gleder deg til akkurat spise den retten. Så får du vite 20 min før at nei...det blei ikke MR. Hong - men Italiensk..... Da rakner det jo i hue mitt. Her har jeg stillt det inn på kinesisk mat, mais og bambusskudd.... så blei det fuckings pasta??? Ikke rart jeg hadde diare hele den natta!!!!


14. Bedrevitere irriterer meg. Alle de som er først frempå med og gi deg alle mulig råd, før du egentlig får sagt at du i grunn har prøvd det de så pompøst skal prakke på deg.

13. Katter med løpetid som gnåler rundt hushjørnet, det er faen aldri fred og få. Jeg kan faktisk bli så irritert at jeg kyler vann etter de, ja om det så er bare i trusa der jeg står i døra, jeg dirrer av sinne til tider...

12. Folk som ikke skjønner at de kan gå til side på postkontoret og legge vekslepengene sine ned i pungen sin to skritt fra luka de ble ekspedert i!!! Hva fanken er det som er så vanskelig med det a???

11. Så har du de som står først i køen, med ca 10 stk personer bak seg og aldri får bestemt seg... da blir jeg sliiiiten!!! Litt forgang skader vel ikke, ikke alltid man kan kose snakke og gå igjennom hele registrert.
Du må da fanken meg se an situasjonen, altså kaste et blikk over skuldra.

10. En stapp full taxfree når du kommer etter 16 timer med fly!! Fy fader...det er helt umulig greie handle da, jeg blir så sur jeg... gå i kø, gå i folk, snirkle seg rundt... asså..nei...sier ikke mere.
Kan dette føre til irritasjon eller frustrasjon??


9. Folk som ikke har bilde i profiler, eller man ikke har mulighet sende brev til, hva pokker har de profil for da?? Ikke bare irriterende, men utprega dumt!!

8. Fryktelig irriterende når man glemmer at man har tatt av senga og ikke sat tpå nytt igje når man kommer labbende trøtt og jævlig og vil bare legge seg. Ikke noe er mere slitsomt en sette på sengetøy en akkurat DA!
7.
6. alle de som ringer med ukjent nummer eller skjult nummer, jeg tar ikke tlf jeg da av prinsipp - de får ringe til de spyr for min del. Markedsundersøkelser og all slags dritt. Har til og med reservert meg for dette, men NEI da, hjelper ikke det spor!

5. Og komme hjem for å ha gått rundt hatt lyst på akkurat den Melkesjokoladen du hadde liggende, for så finne ut at noen har spist den opp!!!! eller vente på risbrød og vedkommende bare "glemte" kjøpe dem, GRRRR!!!

4. Irriterende våkne opp til kloakklekkasje i leiligheten, den trenger vel ikke mere utdypning.

3. Folk som kritiserer skrivefeilene mine!!!! Spesielt offentlig, liksom "Hei du"....nå skal du se her, jeg må nok rett på deg, himle med øya og riste oppgitt på hodet. Ser personene for meg og ser også jeg retter en revolver mot hodet deres og trekker av!! Denne burde egentlig vært høyere på lista - for hater det virkelig.

2. Kan jo ta med all annen offentlig kritikk her da, alt andre skal gidde "offe og okke" seg over når det gjelder meg. Med alt fra kommentarer på facebook sider, blant venner osv. Til tider oser det ut av ørene mine når jeg får høre slikt, hva med å skjønne at ikke alle synes det er ok at andre skal vite hvor dårlig du er til div ting??!!! Ment som humor sier noen...skal gi deg humor jeg, jeg ler fanken ikke - ikke før leeeeenge etterpå ;)

1. Mest irriterende er andre folk som tror de vet hvordan du er og hva du mener. Da blir jeg litt matt. De som tror du legger ut det og det bilde kun for oppmerksomhet, gjør slik og sånn for å få bedre selvtillit. At man mener ditt og datt bare for å være vrang med vilje. Ja, det kan skje, men som regel mener jeg det jeg sier - jeg KAN forandre mening, spørs hva det er. Irriterende få høre kommentarer på det du velger gjøre i en negativ tone fordi det ikke passer andre??
Nevnte jeg at det irriterer meg at jeg ikke er så god på takle kritikk??
Nei tenkte meg det, meeeen det er sannheten da ;)

Sr jeg kunne lagt til en mengde ting her, men da blir jo alt bare negativt og da vil jo noen kritisere det og jeg vil igjen finne det irriterende og bli sur.
Men hvorfor blir vi mennesker mere irritert noen ganger en andre?
Til tider kan jeg jo le av disse punktene jeg har rablet ned, andre ganger klikker jeg jo!
Som jente kan jeg skylde på hormoner - og med det kom jeg på noe utrolig irriterende som bør få bonus plass:

Nemlig når en smarting av en person, aller helst mann da...sier følgende: Herregud så sur du er, skal du ha mensen eller???
Frem med hagla og sende ut en ladning krutt, da blir jeg sinnsykt irritert, sinna og alt du kan tenke deg innen kategorien aggressiv!!
Hva med heller holde kjeft en å si noe slikt - da ber mannen om bråk, just warning!!!

Tror jeg avslutter for nå, før lista får enda flere punkter, hehe.


Planen er lage en motsatt liste - føler det blir mye hyggeligere :))
1 kommentar:

  1. Hello, this weekend is nice in support of me, as this time i am
    reading this wonderful educational paragraph
    here at my home.

    Feel free to surf to my website :: Brain Tangerman

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)