Mine sider.

01.04.2014

Grand Canaria.

I skrivende stund sitter jeg i stiv kuling på Grand Canaria og jobber men siste finish av baby prosjektet - og vi er så og si i mål. Etter fjellturen i går fikk jeg vel alt for mye sol og frisk luft og på kvelden alt for mye vin.
Men dog... vi har jobbet i hele dag med å få alt i boks og det gikk jammen meg superdupert.


En liten oversikt over min litte vandring.


På toppen fant vi denne kassa - veldig praktisk da. Putt på en euro og du fikk deg litt vann :)Ellers har det jo vært noen turer ute for å få seg noe for - i går ble det biffsnadder og div på en restaurant like nedi bakken her. Hadde hungernøds i går, så jeg greide og skyve inn dessert- karamellpudding og krem. På vei hjem - sånn midt i bakken, gikk vi innom en bar. Der fikk jeg verdens største Mojito - det var reine akvarie bollen.
Denne Margaritaen fikk jeg på Casa Siri - og den var bare døds god, søt og digg akkurat som jeg liker den.I want more!!!

I dag blir det kinesisk, levert på døra - vi har jo helt glemt å spise enda jeg har sikla på det potetgullet som står på kjøkkenbenken i flere timer nå. fine er jo at de kinesiske som leverer her så kjappe at man får jo fader ikke tatt en tur på toian fra man har ringt til de står på døra med maten.

Avslutter med den flotte solnedgangen vi hadde her om kvelden - den gikk så fort at jeg knapt fikk surra meg til å hente kameaet. 1 kommentar:

  1. disclosed in aaa grade replica watches a modern. In addition, unlike the previous single model of store sales, Shanghai luxury breitling replica flagship store Tissot is committed to build the first domestic mini museum experience, so replica hermes handbags store that consumers can feel close to Tissot traditional replica watches and louis vuitton replica handbag young brand concept, visitors can watchmaking experience the unique swiss replica watches charm of .

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)