Mine sider.

02.03.2014

Babyshower for baby Malthe.

Endelig var dagen kommet da vi skulle holde babyshoweren.
Dette hadde vi planlagt i flere uker og jeg har raidet butikker for å å få tak i godis med blått innslag, noe jeg visste ikke var lett. Som den flittige bruker av google som jeg er, hadde jeg jo gjort grundig reserche og fått en del ideer.....ehhh muligens ALT FOR MANGE!!
Jeg fikk da tak i en del godis med guttefarger, du kan se på bildet under hva jeg endte opp med.


Jeg kjøpte saltstender som jeg dyppet i blå Candy melt - ganske smart og etter en ide jeg fant på min googel runde.

Ellers var jeg innom Europris, der fant jeg poser med blå og grønne byggekloss sjokortly i smågodt avdelingen, små firkløver sjokolader, opraminsts lignende drops, sjokolade med smartis, punsj sjokolader og perlekjedelenker i passende farger.

Polkadott stengene på bildet i midten mot høyre kjøpte jeg på Sparkjøp, det fikk ikke hjelpe at det var et innslag av rosa, syns det glei greit inn i helheten okke som.


Jeg lagde cakepops av brownies og en sjokoladekrem. Disse dyppet jeg i hvit candy melt og hadde blå strøssel over. I lyseblå former ble det bare vidunderlig vakkert. Neste så man kan ha de til pynt året rundt.

Som velkomst drikk hadde jeg pyntet plast glass, type hvitvinsglass kjøpt på Europris, med sukker blandet med blå pasta farge. For å få sukker blandingen til å feste på glassene, gned jeg en skive sitron over på og rundt kanten og "dyppet" glasset i sukkerblandingen.
Sugerør og klistremerker hadde jeg allerede bestilt, sugerørene fra CACAS og klistrelappene fra Ebay
Formene husker jeg ikke hvor jeg kjøpte, men lignende former får du bla på Jernia, kitchen og lignende butikker. Pinnene får du på Cacas, disse finnes i forskjellige lengder.
Jordbærene er dyppet i candy melt.


_____________________

Jeg måtte jo lage et eget Baby Shower kort. Alt jeg har brukt her har jeg kjøpt på Hobbykunst - denne flotte butikken ligger i hjemkomunene min, så det er ikke lange biten å dra før man befinner seg i hobby paradis - og en slunken lommebok når man går ut døra!! Meeeeeeen man føler seg ganske så "bra" selv om pengene er blitt byttet mot hva det nå en måtte være man kommer hjem med :)


________________

Det måtte jo en bleiekake til også og den fikk lillesøstern ansvaret for sammen med en felles venninne av oss. så da ble det rullet bleier og snurret sløyfer. toppen av "kaka" blei pyntet med en hjemmehekla ugle, med tryllestav og caps, riktig så flott tronet den der på toppen.
__________________Enda mere pops, denne gang satt i et glass fylt med sukker - fant jo ikke oasisen min så da tyr man til andre hjelpemidler. Jeg lagde også gulerot cupcake`s med philadelphia topping, oppskrift finner du HER
Bare følg kakeoppskriften, det er nok til ca 16 store cupcake`s.
Jeg har brukt store, blå cupcakes former og de selvlagde wrappersene rundt.
Disse finner du HER.Ellers lagde jeg en vimpel rekke av ferdigkjøpt papir ark, det var bare å klippe ut bokstavene. Vimplene laget jeg en mal av som jeg tegnet av og klippet rundt.

Goggler du babyshower og vimpler får du opp mange forslag, også ferdig lagde maler du kan laste ned og printe ut selv.

når alt er klippet og limt, lager du hul med en hullmaskin eller en nål i hver side oppe, og trer igjennom en hyssing eller sløyfe, se bildet under.Selve hovedmåltidet hadde vi Tapas, selvsagt hadde jeg laget alt for mye.
Jeg glemte helt å ta bilder av tapasbordet, men det var mere en nok mat så her får dere fantasere dere frem til overlesset bord og vel så det.

Det blei utdeling av gaver, men lekene vi hadde planlagt utgikk, hele gjengen var utslitte etter all spising og kake momsing.
Så resten av kvelden gikk med skravlings og sofa sliting - det passet i grunn veldig bra, var nemlig sliten som en dupp.

Eget innlegg om Ostekaka til søstern kommer..... gled dere.


3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tusen takk, det var hyggelig sagt av deg <3

      Slett
  2. (Hublot high quality fake watches Cortina Winter Polo Cup). Rolex is so noble, exciting and full of passion and polo fake rolex watches attracted into them, perseverance and courage stood on the sidelines of the hublot replica replica womens handbags sale countdown will be faithful and precise inscription green battlefield on replica prada handbag online the Pentium. In 2011, Swiss hublot designed for polo launched replica patek philippe watches the limited.

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)