Mine sider.

30.11.2013

Julepynt...
.... Rettere sagt, i dag har jeg pyntet til jul. Passet jo bra siden det hadde kommet litt snø, da fikk man litt håp om hvit jul om ikke annet.
Dro nå frem kassene mine, pakket ut og styra rundt her med mopp, feiebrett og julepynt.
Tenkte at i år skulle jeg pynte minimalt - dvs, jeg skulle prøve og ikke ha for masse småting all over.
Sååååå jeg satt vel tilbake en del i kassene mine.

Fikk hengt opp juekransen på døra og håper den henger der...var himla dårlig feste - meeeen det får jeg se på til uka. Satser på at det ikke blir orkan sånn de 2 neste dagene.


Fikk stasja fugleburet mitt med en eføylignende plante og lyslenke - svisj der stod det på toppen av hylla og så "pent" ut :)


Så det blei litt etasjefat og lysfat med div pynt. Har kjøpt kunstig snø som jeg brukte - var ute etter en spesiell vatt, men det var selvfølgelig utsolgt - så får nå bare vente, eller satse på neste jul.Årets juletre er en høy "glass sylinder". Her har jeg julekuer og snø kongler i bunn, happylights og en trollgrein.


 Dette er jo noe alle greier få til og faktisk ganske så dekorativt.

Stjerna fikk jeg også hengt opp - faktisk 2 stk, en i kjøkkenvinduet og en i stuevinduet..
Synes det er såååå fint med litt lys i vinduet, ja ellers også - jeg har lyslenker både her og der, så er en storforbruker av batteri i Desember, hihi.

Fikk brukt de gamle kulene fra bestemoren min også. Laget en dekorasjon i det ene stettfatet mitt med kunstig snø, kuler, konger, et par ugler og et glasshjerte. Dette satte jeg på et stort hvitt fat, som jeg alt hadde der fra før - sammen med steiner med tekst, en ugle og et par lyseglass.


Fint å kunne kombinere gammelt og nytt - spesielt glad i de tingene som jeg har arvet - det har en helt annen verdi en det nye man kjøper som "ser" gammelt ut.Svibler hører jo også med. Kjøper de alltid aaaalt for tidlig, så må ha de i flere omganger. De blomstrer jo så fort, lukter godt og seeeer flotte ut.
Så her må det gå i flere runder. Tror jeg må skaffe meg en "gammel" kone blomst også - azalia...hoho... ;)


Da avsutter jeg for i dag med et super søtt bilde av min 2 nye venner. Skulle nesten ønske de var levende, tjihi.

Ha en suuuuper helg alle sammen.
2 kommentarer:

 1. Å herlig julestemning her♥★
  Du har jammen stått på :-)
  Jeg har gledet meg til å pynte, men når det kom til stykke ble jeg pysete og tok bare litt?! Vel kan jo ta mer etterhvert♥
  Har forresten kjøpt nytt dyrt fake tre, så det blir ihvertfall kjekt å ta frem!
  Nå kommer det snart besøk, så får finne frem nybakt julekaker;-)
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 2. Ohhh takk for det du. Pyntinga tok sin tid, måtte jo bde rydde opp og ned og ut og inn - om en mnd er det samme prosedyre, hihi.
  Håper du kosa deg med besøket ditt - faketre er toppers da, slipper alle barnålene som spretter når man truer det ut døra når jula er slutt, hihi.

  SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)