Mine sider.

10.01.2013

Tiden flyr...

...og jeg prøver å henge med så godt jeg kan.
Snart skal jeg innstalere meg i ny og større leilighet.
Fått leie leiligheten der søster`n til en venninne av meg har bodd. så da blir det fest.
Allerede bestilt meg litt nye møbler, fra Bohus - fornøyd med servicen deres + at de har en del fint i både møbel og interiør avdelingen sin.

Bordet uten ileggsplaten.
Så nå blir det ny spisegruppe - ikke hatt plass til det her jeg bor nå, alt for trangt.
Du kan se den på bildet under.
Slik blir det. Siden jeg ikke har en formue bruke, måtte jeg velge noe som var praktisk og hadde plass til litt folk.
synes det er stas be til middag og slikt, og greit med litt plass da.
Tenkt ha det som ovenfor med 4 stoler til hverdags, de 2 siste får jeg stue på boden så lenge. Da blir det innslag av sort hos meg igjen, har lenge bare hatt hvite møbler, men med mørkeblå sofa for å bryte litt.

Så nå kan jeg våge meg utpå med litt "grovere" stil en periode.
Jeg valgte et grått teppe inder spisestua, så dropper jeg teppe under sofaen, tror det blir fint :)

Kjøpte meg også denne hylla til tua, må ha noe mere til å sette ting og tang i. Tanken er å ha noen kurver på nederste hyllene. Har en del garn som må stues bort, får liksom ikke brukt alt på en gang heller.

Tror det blir supert med noe kurver av noe slag i de to nederste hyllene, ikke bestemt meg om jeg skal ha de 4 nederste med kurver eller ikke, må se an litt når den kommer opp.
Ellers blir det jo de møblene jeg har nå, som jeg selv har pusset opp og malt i hvitt, tv benken,speile, stige hylle og en benk.
Ja så kjøpte jeg meg nytt bord, er dritt lei det upraktiske glassbordet jeg kjøpte da jeg flyttet inn her.
Så kjøpte et som var på 40% på Home & Cottage.

NÅ kan jeg endelig ha litt av stasjet mitt på hylla under bordet, for ikke å snakke om de stygge fjernkontrollene til TV, dekoder og soundbar - HATER se de ligge oppå bordet!!!

Ellers har jeg kjøpt et skoskap og en seng av hun som bodde der før. Var på jysk i går og kjøpte ny overmadrass, så NÅ skal det bli digg søvn på meg - Er lov håpe isåfall.
Shoppa meg en kommode til soverommet. Det er ganske lite så ikke plass til noe kleskap der inne, det må jeg ha i boden, som igjen er ganske så stor.


Tenkte kjøpe sånn stativ med stang, på hjul, der man kan henge klærne på kleshenger og dytte inn i boden.
Greit ha alt hengende slik at man ser det. En går jo ikke med kjoler og andre sesongbaserte plagg på seg året rundt - er jo derfor det er sesonger....fancy shit.

Kjøpte en stumtjener , 2 knaggrekker og en rye til gangen - ja også en slik man sitter på når man har vondt i ryggen, som meg, når man tar på seg sko og støvler. Må vel slenge en pute oppå der, så jeg sitter fabelaktig mens jeg drar på meg skotøyet, hoho.Ja, slik ser gangen ut - skoskapet har jeg ikke noe bilde av - det står klart i leiligheten og venter på mine sko, hehe.
Men ikke nok med det, jeg har også shoppa meg ny TV. Det er jo så mange gode tilbud om dagen at jeg falt for fristelsen. Egentlig falt jeg veldig hardt, for det blei en ny soundbar - eller "lydplanke" også.
Den jeg har er det kommet noen veldig Matrix lignende lyder i - tror det er noen fra "rommet2 som prøver få kontakt via den.
Og meg og slikt garanti greier, orker faktisk ikke leite etter garantien og pese med å sende den inn og masse greier. Jeg HATER drive med slike ting. Derfor skal sønnen min få overta den, og er det noen som greier fixe den så er jo det supert. I samme slengen får han tv`n min også, så da blir han vel fornøyd.

Produktene kjøpte jeg til slutt på Elkjøp, etter å ha sett og vurdert langt om lenge. Jeg har Plasma TV i dag, som er billigere en LCD som jeg kunne tenkt meg. Har ikke satt meg så himla godt inn i forskjellen, men fått med meg at lysforholdene i rommet spiller inn. Så min plasma er jo super her nede i kjeller`n, selv om den bare er HD-redy og noen år - kosta fader meg 10 000 spenn den gangen jeg kjøpte den... er vel 4 - 5 år siden, en 42".
Så etter mye frem og tilbake, valgte jeg denne:


Ble dårlig bilde - kom ikke inn på siden så fikk ikke kopiert direkte linken, men det er Tv 14 ovenifra.
Men er en HD-LED 46"
Bestillte ikke smart tv versjonen, da jeg har det i soundbaren jeg kjøpte.
Så at prisen nå var satt opp, jeg fikk denne for 3990

Soundbar valget ble DENNE. Dårlig bilde her også - klikk på linken så blir det bedre.

 Her er alt jeg trenger:
HTE-8200 er et slankt 2.1 lydplankesystem med trådløs subwoofer, 3D Blu-ray-spiller og 400W totaleffekt.

Ehhhhh, som dere skjønner ....er jeg uheldigvis glad i litt sånn elektroniske duppeditter... samtidig som jeg hater koble det - og ikke minst om det ikke funker og jeg må begynne finne ut HVORFOR!!!


Og for de av dere som lurer på om jeg har arvet.... er svaret JA;)

Dere skal få slippe høre om regning bunken jeg også betalt.... mye mere moro fortelle om det man har kjøpt.

Nei i dag har jeg mye komme med, men tror jeg avslutter denne seansen om hva som er kjøpt og betalt, hehe. Får komme med mere info og bilder når jeg har fått kommet i orden på nytt sted. Og det skjer ikke før siste uka denne mnd.

Ha en flott dag alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Oi skal si du har fått kost deg med shopping:))

  Masse flotte møbler,virker kjempepraktisk med sånne spisebord:)
  Soundbar vet jeg egentlig ikke hva er, men tipper en slank høytaler??

  Lykke til med flytting! Stress, men såå verdt det:)

  SvarSlett
 2. En soundbar er en høytaler som man kan legge feks foran tv`n. Den fungerer som et surroundanlegg, men man slipper høytalere all over samt ledninger langs lister, vegger og gud vet hvor man til slutt må feste dem. så i grunn ganske praktisk :)
  gleder meg til å innrede, lenge siden jeg har kunnet styre slik i heimen, pga plassmangel :))

  SvarSlett
 3. hvor fant du bokhylla?? den varkjempe fin!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mener huske de hadde den på Bohus jeg :)

   Slett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)