Mine sider.

19.10.2012

Hobbyverksted.


Siden jeg har selvdiagonisert meg med senebetennelse i fingre og armer, har jeg måttet gjøre litt andre hobby ting i dag. Skal jo stå på julemarked i Desember så har litt annet syssle med også. Kan hekle litt uten at det gjør for vondt, men gidder ikke utfordre skjebnen for mye. Strikkingen er desidert verst - og jeg som har et par uglevotter på bestilling, sukk.

Vel, vel, her er litt av det jeg har fått gjort i dag.

Lenge hatt planer om å lage frosta lykter - så nå testet jeg med to stk da.
Brukte eggehvite som jeg penslet på innsiden av glasset. Ikke ha oppi for mye, da blir det kliss når man skal ha oppi sukkeret.
Ha oppi litt sukker, sett på lokket og rist løs.
La det stå og tørke et par timer.

Den ene fikk en rød hekle kant rundt oppe og den andre fikk blonde og en engel på seg. Testet de og alt var tørt og fint oppi der, ikke tegn til verken stekt kake eller karamell ;)
Laget også noen poser, eller laget ikke posene - klistret bare på glansbilder. Tenkte bruke de til og ha noe stasj i på julemarkedet.Disse kjøpte jeg på Panduro rett over grensa i Sverige/ Svinesund.
Tror de kostet 25 kr eller noe pr stk. koselige og gammeldagse motiver.

Hadde også noen på 3 andre glass jeg laget, skal jo ha noe småsnacks på dette markedet også.
Fikk ikke laget flere glass i dag, må kjøre de en runde i oppvaskmaskinen først.

Dette er 2 tomme taco sause glass. Heklet en "hette" til de i ullgarn som jeg hadde en strikk i.

Dette glasset er et tomt sjokoladepålegg glass, hehe.
Limte på en blonde og klippet ut en papp sirkel som jeg limte oppå lokket.

Kjøpte noen hvite lys sist jeg var på Ikea, satte på noen engler fra en serviett jeg kjøpte på Hobbykunst for flere uker siden, slik ble det. De skal få tørke til i morgen før jeg har et strøk med lim utenpå.


Fikk også laget flere cupcake wrappers og fordelt de i poser. Mangler bare merkelapper og pris, så er de klare for marked.

Har printet ut flere motiver som jeg har klippet ut i dag, men ting tar tid. Skal også lage slike du stikker nedi cupcaken, vet ikke hva det heter - men det pynter iallefall opp
Har en del dumbo motiver...problemet er at de er i en eim av rosa, hehe - er noe fuck med printeren min - så det meste har faktisk en eim av rosa når det printes ut ;)

Vel, vel.... i morgen blir vel tiden knapp, skal ut på sightseeng og bake ostekake samt mekke pizza fyll til i morgen. Blir innrykk av familie da så best være parat med oppvartningen ;)

Vi snaiks.

1 kommentar:

 1. Den engle lykta var bare nydelig:))
  Har laget "frosta" lykter jeg og, men så finere med
  motiv på:))

  Du er så kreativ:)

  Ha ei fin helg:))

  SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)