Da jeg var på butikken i dag, hadde de salg på 1/2 liter kremfløte - gikk visst ut på dato.
Tenkte med mine små grå at jeg kunne jo smelle sammen til en hjemmelaget iskrem sak, så dro med meg fløta.
Som tenkt - så gjort.
googlet meg frem til en iskrem jeg syns hørtes knall ut og satte i gang.
Du trenger følgende:
4 eggeplommer
1dl sukker
1 vaniljestang 1 toppet teskje vaniljesukker
1 vaniljestang
Appelsin sjokolade.
Visp eggeplommer og sukker til eggedosis.
Pisk krem av kremfløten og tilsett frøene fra vaniljestangen og vaniljesukkeret.
Vend eggedosisen forsiktig inn i kremen og rør med en slikkepott til alt er godt blandet.
Hakk opp appelsinsjokoladen, jeg brukte en slik rund kule sak som man smeller i benken så deler den seg opp i fine "skiver" Den satte fantastisk god appelsinsmak på isen.
Hadde også i noen rester fra kakepynt oppi.
Bland sjokoladen oppi bollen med is og rør godt rundt.
Husk kvalitet sjekk av produktet ;)
Hakk opp sjokoladen og bland inn i isen. |
Hadde litt kakepynt til overs som jeg smalt oppi. |
Sett herligheten i fryseren og sjekk etter 4 - 5 timer hvordan ståa er. Jeg spiste mins mens den enda var litt myk, smakte helt supert, nam, nam. Anbefales på det sterkeste. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad om du legger igjen en kommentar :)