Mine sider.

17.01.2012

Uke 3

  Uke 3

Mandag og Tirsdag.

Ja da var det på`n igjen da. Mandagen våknet jeg opp og følte meg skikkelig trøtt i trynet. Stod opp og dro på meg trenings tøyet. Og det ble med det. Formen ble bare slappere og slappere, trodde jeg skulle bli sjuk.
Hadde dette med uvi i bakhodet, da jeg har gått og følt at den er på vei tilbake. sist jeg hadde dette var jo 12 Desember. Kjørt på med 2 forskjellige kurer og fikk beskjed den 20 at urinprøva var litt bob bob.
Så har i grunn gått håpa på at den ble bob bob til min fordel. Kjente for en 14 dagers tid at det ble den ikke. Tisser en del og tisset er veldig gult samme hvilken tid på døgnet det er, og det lukter en lukt jeg ikke kan forklare. Tenkte jeg var blitt litt paranoid av dette, så så an litt .... men i dag så gikk jeg innom legen...og jo da, hadde rett jeg... var i farta igjen den uvièn. Ny kur er startet og det drikkes appelsin juce og etes tranebær kapsler. Ikke i form, kjennes ut som jeg har feber og er slapp og trøtt.
Hev jo på meg treningstøyet Tirsdagen også, kjente meg litt bedre...men på vei ned til legen kjente jeg at det var like slækt i systemet som dagen før. etter å ha sitti og trøkka hos legen en time, bar det av sted på apoteket. Så nada trening.
Får se i morgen da om jeg er litt mere i farta, er jo lov å håpe.

Trening Tirsdag: 60 min gange.

Resten av uka har gått med på å knaske tabletter. Fått meg en tur til på 60 min, men er ikke noe skryte av.
At man kan tappes for så mye energi er jo helt tragisk, men endog et faktum!!
Har sånn ca 3 dager igjen av tablett kuren - kan ikke si jeg kjenner den virker. Tisser og tisser jeg og er så trøtt at det svir bak øya!!
Er greit form når jeg står opp, men alt kommer sigende så fort jeg har fått tatt en dusj, spist og tror jeg kan dra på trening.
Urinprøve saken skulle sendes til dyrking, mulig jeg får feil antibiotika - og håper nesten det. Slik at jeg kan få den rett og bli bra.

Resten av denne uka og hele neste uka, altså uke 4 har det ikke vært noe trening.
Usikker på om tablettene virker eller ikke. Faktisk tatt de i 3 dager mere en jeg skulle.
Dyrkinga av urinprøven viste jo ikke noe, typisk det.
Slutter på tablettene i dag, skal ned til legen Mandag med ny urinprøver.
Føler at jeg er litt bedre, men tror ikke jeg er 100%

Skal prøve få til en økt på Mandag, mulig ikke så hard, men får sjekke ut systemet :)2 kommentarer:

  1. Hei du :)
    Jeg er ei ung jente på 56 år :P som føler veldig med deg ang at du plages med UVI!!!! Jeg har vært plaga med det sjøl, men så kom jeg over en artikkel i et blad som det sto følgende: Etter at du har hatt samleie, da må du gå på do å tisse så fort som mulig. dette begynte jeg med, og siden har jeg ikke hatt det.
    Håper virkelig at det kan funke på deg også. Får du UVI skikkelig, ja da er det bare å tilkalle slekta :D Føles som det er like før slutten....

    SvarSlett
  2. Blir utredet nå ang uvi dritten jeg har, så får vi se om de finner ut noe. Ang tisseing etter sex.... ikke så aktiv på det området så er nok ikke det som gjør det.har ofte proteiner i urinen og det skal man jo ikke ha, så mulig det er noe med nyrene min. Får bare vente og se hva Ct`n sier :)

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)