Denne kaken kan det være lurt lage noen dager før den skal serveres. Den blir bedre av å stå i kjøleskapet et par dager, mere seig og kladdete.
Ny bakt er den mere som en vanlig sjokoladekake - smak og behag = Ditt valg :)
225 g smør
0,5 dl kremfløte
225 g mørk sjokolade
Smeltes over vannbad.
150 g mandel mel el malt mandel masse
160 sukrin ( 16 splenda eller ca 20 m natreen )
1 ts vaniljesukker ( eller litt vanilje ekstrakt - jeg brukte vaniljestang, del den opp og ha oppi frøene i sjokolade massen.)
100 g malte hasselnøtter
bland alt det tørre sammen
3 egg vispes lett sammen.
Bland alt og rør til en glatt klump fri røre.
175 grader i 15 - 20 min.
Jeg brukte en rund springform ca 24 cm.
Ny bakt er den mere som en vanlig sjokoladekake - smak og behag = Ditt valg :)
225 g smør
0,5 dl kremfløte
225 g mørk sjokolade
Smeltes over vannbad.
150 g mandel mel el malt mandel masse
160 sukrin ( 16 splenda eller ca 20 m natreen )
1 ts vaniljesukker ( eller litt vanilje ekstrakt - jeg brukte vaniljestang, del den opp og ha oppi frøene i sjokolade massen.)
100 g malte hasselnøtter
bland alt det tørre sammen
3 egg vispes lett sammen.
Bland alt og rør til en glatt klump fri røre.
175 grader i 15 - 20 min.
Jeg brukte en rund springform ca 24 cm.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad om du legger igjen en kommentar :)