Fikk i oppdrag å lage marsipankake til en konfirmasjon - og det gjorde jeg jo.
Den skulle være trukket med hvit marsipan og ha et tema med blomster i lilla toner.
Det opprinnelige ønske var pute mønster i sidene, men jeg bomma pittelitt med marsipanene - så der måtte jeg finne på en egen vri.
Skikkelig irriterende - for det hadde blitt sååååå fiiint med det putemønsteret!!!
Den skulle være trukket med hvit marsipan og ha et tema med blomster i lilla toner.
Det opprinnelige ønske var pute mønster i sidene, men jeg bomma pittelitt med marsipanene - så der måtte jeg finne på en egen vri.
Skikkelig irriterende - for det hadde blitt sååååå fiiint med det putemønsteret!!!
Jeg valgte marsipan til fordel for sukkerpasta, rett og slett fordi jeg selv synes marsipanen smaker best. Igjen synes jeg sukkerpastaen er bedre å jobbe med. All pynt er også i marsipan..
Det kan være lurt å lage noe av pyntet på forhånd og oppbevare det i plastbokser i kjøleskapet. Da har du gjort unna mye av jobben på forhånd.
Jeg lagde et sukkerbrød i springform 26 cm og brukte 2 pk hvit marsipan - Cackas sin.
Har også brukt ferdig farget marsipan (de lyseste lilla tonene) + at jeg kjøpte en lilla farge for å variere fargespekteret.
Jeg har også brukt "vanlig" marsipan kjøpt i butikk til en del av pynten.
spiselig lim til å lime på perlene i midten og igjen lime blomstene på kaka. Det sitter forbausende godt.
Bokstavene har jeg et eget silicon alfabet jeg bruker - kjøpt for 20 kr på ebay. Jeg ønsker meg et annet også .....som er helt firkantet, med bokstaven liggende bare utenpå klossen.
ellers fikk jeg bra tilbakemeldinger - kaka var god og det er jo i grunn litt viktig. Ser den fjong ut med smaker skiiiiiit - ja det er ikke noe skrive hjem om.
moncler jackets
SvarSlettadidas shoes
ugg outlet
pandora jewelry
louboutin shoes
mlb jerseys
mont blanc pens
cheap jordans
air max 90
timberland outlet
cc20180911