Mine sider.

09.03.2014

Oldemorsruter - babyteppe.

Oldemorsruter - bestemorsruter, ja det er nå i allefall ganske standar ruter jeg driver med. Eller rute - det blir jo bare en stor en.
Nå har jeg bestemt at det blir et babyteppe - restene begynner å ta slutt, så enden på visa er at jeg må kjøpe nytt garn til restegarns prosjektet.... - høres det kjent ut???

Jeg har også gått til innkjøp av 6 nye hekenåler. Disse kjøpte jeg på Ebay, betalte vel 20 kr - rett fra hong Kong og greier og hjem i min postkasse. 
Syns de funker veldig greit jeg.
Skal ikke stå på fargene i såfall, hverken på nålene eller teppet.
Nå må jeg jo ut å shoppe noen nøster til med babyull, får å få det slik jeg vil ha det - bedre det en noe som man egentlig ikke er fornøyd med. Det er jo en blanding av babyull og tynn alpakka fra Drops jeg har brukt. Hadde visst kjøpt litt "glad farger" for en stund siden som lå i et evig mørke og ikke ble brukt. HVA jeg egentlig hadde tenkt å bruke alpakkaen på - ja det er ikke gått og siJeg har kommet enda noen runder lengre en hva bildene viser, tja.... 3 runder til, spørs om jeg har nok garn til å fullføre runden jeg nå driver med. I morgen blir det Sparkjøp og shopping i hyllene der nede. Reine vitamin innsprøytninga.

Ønsker alle en fin søndag :)

5 kommentarer:

 1. For et nydelig teppe og fantastisk søte sauer i innlegget under :)

  Ha en fin søndag
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Mange takk, spent på hvordan teppet blir når det er ferdig altså :)
   Fin søndag til deg også :)

   Slett
 2. Høres veldig kjent ut å kjøpe garn til et restegarns prosjekt ja :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjorde det senest for 2 gang her om dagen, hehe - men nå har jeg avsluttet. Sitter igjen med mere restegarn selvfølgelig...hehe... dette vil ingen ende ta!!

   Slett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)