Mine sider.

21.03.2014

Heklet sjiraffer, pute og verdens snilleste Heidi.


Nå nærmer det seg lansering for baby prosjektet på Dottie Dee. De siste forbredelsene og rettelser blir gjort - kan vel nesten rette meg i hjel, om det er noe som heter det og enda blir det ikke riktig - skjønner???
Jeg og mamma har heklet lapper i kveld, jeg og min smarte hjerne kom på at jo da... jeg hadde jo noen puter som kunne passe inn i dette prosjektet, måtte bare justere litt siden jeg nå har et annet garn å jobbe med.
Så da satte jeg mamsen i gang her - og meg selv.


Litt roser og litt knipsing - ja det har jeg drevet med på dagen i dag, i alt for dårlig lys. Godt det finnes redigeringsprogram ;)
Det er den fremste puta vi har drevet med i dag, veldig glad i de rutene der - kunne tenkt meg et teppe i samme stilen.

Heidi, sjefen min er jo å "laxer`n" på Grand Canaria..... og i dag under dagens visning av disse søtnosene jeg hadde gjort ferdig...
...da ble hun så ivrig at hun syntes jeg skulle komme ned til henne like godt... ja, mannen hennes Carsten var helt enig. Jeg var litt nølende.... ikke så god råd om dagen, visste liksom ikke helt hvordan det skulle gå til.
Men Heidi syns at en "bonus" var på sin plass, så brått haglet det inn mail med flybiletter og ymse her.
Så da er det jo bare å stålsette seg for en solrik ferie da, lenge siden sist.Så nå skal jeg og min bleikfeite kropp slikke litt sol, ja, ja...
har de ikke sett en valross bade før så får de se det nå.

Men det blir vel litt jobbing også, jeg må jo legge meg i selen - for Carsten, mannen til Heidi hadde jo et ønske... om jeg greide lage en delfin.... for det var yndlingsdyret hans. Det var i min ivrighet av å sende bilder av sjiraffene -som gikk viden rundt på den indiske restauranten de var på - at dette ønsket ble til.
Så her får man google etter ideèr.


Jeg sier god natt med disse to, de ser ikke helt "stødige" ut, men jeg lover - der såååå snille og søte der de sitter på puffen i stua :)

2 kommentarer:

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)