Mine sider.

14.07.2013

Malte treskilt og litt ymse.

Har fått malt meg noen treskilt, eller de er ikke til meg, men til salgs.

Kjøpt hobbyplate som jeg har saget opp i 2 forskjellige str. Malte halvparten blå og den andre halvparten rosa. Pusset ned slik at de ble slitte i kantene - og tenkte at det ble med det. Men så bestemte jeg meg for å ha hvitt oppå der igjen... lot det trøke og pusset over med et fint sandpapir.
Malingen jeg har brukt er Milk Paint og safepaint, en kalkmaling som inneholder melkeprodukter. Les mere HER og se alt det fine du kan trylle frem med noen strøk av denne "herligheten"  En utrolig digg maling jobbe med som gir en deilig og glatt finish.

Googlet div ordtak og skrifttyper og fant litt diverse.
Hovedsakelig er tanken å lage skilt som man kan ha på barnerommet, ved senga eller på døra.
Har laget 3 stk til nå, men kun bilde av de to som er til "gutta".Denne utgaven er uten det hvite feltet.

Denne avlange varianten er med hvitt felt


Har satt inn skiltene med en finnishing olje til slutt får å få frem "gløden" og klarhet i skrift og maling.
Olja er fri for farlige stoffer og derfor egnet til formål som omhandler barn.
Opphenget er jeg litt usikker på, Har borret 2 hull bak mot hver sin side, mulig jeg borrer igjennom og bruker hyssing som oppheng - får fundere litt til på det.


Ellers har jeg strikket hjerter. Tanken er og lage vognpynt og uro til å ha over feks en sprinkelseng.Pyntet noen av hjertene med en knapp i midten og bokstaver hengende ned fra spissen. Ikke alle er ferdig "pyntet" men synes de er fine helt uten pynt også. Tanken er å finne noen passende kvist i skogen å bruke til opphenget.


Siste på agendaen er dette settet i isblått bomull jeg har hatt på betilling....faktisk solgt 3 slike. Ypperlig for småttingene ha på når de ligger ute i vogna og sover middagslur.

Nå om dagen går det i hentesett, det blå jeg la ut for noen innlegg siden, slo virkelig til. Så her er det bare å holde tunga rett i munn og og sette fart :)

Ha en flott uke, håper på sol og sommer :)

1 kommentar:

  1. jeg trenger nytt dørskilt, hva tar du for det?

    hilsen vigdis f

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)