Mine sider.

02.12.2012

Pynta i kåken.

God Søndag folkens, nå har jeg fått pyntet til jul i mitt lille krypinn.
Er ikke enkelt pynte når man bor på ganske lite areal skal jeg si dere. Det er liksom kaos en god stund under pynte seansen - og brått er jeg ferdig, hehe. Ting skal ut av et skap - og det som står fremme fra før skal inn i skapet. På mellomveien der er liksom alt sammen "ute" samtidig.
Vel, vel... jeg fikk da på plass ting. Har ingen adventsstake, har bare et lite kjellervindu i stua - så da blei det annen "lyspynt".

Adventsstaken min blei til i en fei - lys, kongler, kuler og litt ymse.
Den ble ca seende slik ut:


Får nok følge med når disse lysene skal fyres opp, her er det mye som er brennbart...for å si det sånn.Siden pæra i lampa jeg pleier ha på disken min - gikk - og jeg ikke hadde ny, laga jeg en julekule lyssøyle!!
Hadde kjøpt meg en fin lysslynge på Skeidar og julekuler jeg egentlig skulle lage kulekrans av..... DEET skjedde ikke...mye enklere plassere godsakene oppi glass sylinderen jeg bruker ha garn i- Der fiksa jeg lyspære problemet mitt, hehe.

Ymse kvalitet på disse bildene, noen lyser mye - alt for mye, mens andre ikke gjør det.
Men alt i alt, veldig fin i virkeligheten :)


 Hjorten min som jeg har kjøpt på Kid - har fått eget fat. De minste furu konglene knabba jeg regelrett fra en furu"hekk" i går. Der stod jeg i veikanten og stappet lommene fulle, haha  så sikkert kjempe smart ut - NOT.
Gran konglene har jeg plukket for lengst, så de har ligget og tørket lenge, før jeg sprayet de med lim og glitter - ig til slutt hadde jeg på litt snøspray.Sist jeg var på Ikea, kjøpte jeg denne  finingen - og nå blomstrer den. Kanskje litt tidlig, men fin er den å se på okke som :)


Svibler fra Plantasjen, var 3 stk for en eller annen sum jeg ikke husker nå. Glemmer fra en dag til en annen jeg, kanskje like greit, er jo en del bekymringer jeg kan slippe om det virkelig hadde vært så ille ;)
Vurderer lage sånne svibel hatter, få se om jeg får ut fingern`n en dag - før de er ferdig blomstret vel og merke.
Hylla mi fikk litt oppdatering også, ja bare litt.
Julekulene nederst er fra min bestemor og skikkelig god årgang, slik jeg husker det fra jeg var liten.
Selv om ikke rødt og grønt er "mine" farger, skal de frem for å skape gode minner - er jo det julen handler om :))
Den hylla jeg har over tv`n, fikk bare en liten forandring, tok vekk stett fatet og plasserte
sviblene der. siden jeg har så lite vindus lys, måtte de få stå best mulig plassert, var det minste jeg kunne gjøre for disse plantene. 

Kassa mi fikk et fat oppå seg, hadde ikke noe annet sted ha det - og sølv pynten min fikk
plass sammen med 3 lyseglass.

Så måtte jeg jo strikke et nytt trekk til lyseglasset mitt, den lys lilla som var på  fikk bøte med denne nye.
Off whitw alpakka/silk garn med glitter  - skikkelig fancy og lekkert. Fikk nok til et lite lysglass også og en "støvsamler" som venninna mi kaller det.   DVS et trekk til lokket på krukka jeg har te lysene i. Må nok kjøpe et nøste til, fikk bare nok til en - og jeg har to.

Ellers driver jeg med noen hubro halser, julekuler og votter. Ikke tatt bilder av dette, så får ta det i neste innlegg.
Nå skal jeg fortsette Sports søndagen min. Satt nettopp heiet Northug frem her, måtte til og med reise meg litt opp fra sofaen for liksom "hjelpe" han fremover.
Tror det hjalp, han vant akkurat.


God søndag folkens, vi blogges ;)

1 kommentar:

  1. Her var det mye fint Monica.Koselige bilder.Måtte legge inn et innlegg i dag jeg også,stund siden sist.Klem fra Mamma.

    SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)