Mine sider.

06.10.2012

Lørdags kos

Da er det lørdags kveld og det er kylling med tilbehør som står på menyen, med sjokolademousse til dessert.
Med hyggelig besøk og skal vi danse på tv`n, kan det ikke annet en bli bra. Slik ser herligheten ut før jeg begynner steking og koking. Det blir stekte poteter med olje og provans, salt og pepper...en dasj chilli og hvitløk på. Hel kylling som jeg har delt opp, hatt på hvitløk, salt, pepper,cshilli - samt hatt hvitløksfedd inni lommer jeg har skåret i selve kyllingen. Masse olivenolje, tomater og løk oppi forma, sparer ikke på godsakene.  Så blir det blomkål pure, den består av kokt blomkål som moses sammen med smør, fløte, salt og pepper. Kjempe digg :) Så er det salat med pepper og lime "rømmedressing" ved siden av.
Så blir det sjokolademousse til dessert, da blir jeg kvitt den, hehe. Alltid et påskudd for å momse i seg sjokolade.
Sånn ellers har jeg laget en lyslykt av en mais boks, enkel og greit -  boret hull med min eminente drill i ønsket motiv mitt og fyrt opp et lys, slik ble det.

Ble hjerte på den ene og skrev "love" på den andre. Den med "love" på ble ikke så fin - det syntes liksom ikke, så skal holde meg til mindre motiver.Driver også med et nytt lappeteppe prosjekt iav restegarn. Poenget med dette teppet er at jeg ikke skal kjøpe noe garn, men bruke opp det jeg har. OG det er ikke så lett, hehe. Må nok kjøpe svart, har bestemt meg for å ha det rundt hele teppet og har alt brukt opp den slumpen jeg hadde. Ellers har jeg funnet en del garn da vi ryddet i huset til bestemoren min, så dette kommer godt med.
Så dette teppet blir i "bestemor" ruter og ikke "oldemor ruter" som det vel egentlig heter. Så langt har jeg kommet - en stund til jeg er ferdig for å si det sånn. Mulig jeg faktisk må kjøpe noen farger når jeg sitter og ser på dette bildet. Tenkte lageruter på 12 og 12 lapper, hekle rundt en omg med svart og videre montere dette sammen. Meeeen jeg kan brått ombestemme meg under veis jeg, ikke noe nytt det.


Ha en super lørdag folkens :)


2 kommentarer:

 1. Skal ikke så mye til for å lage koselig stemning:))

  Kjempefint teppe, stiligt og litt "nytt" med svart( I love) synes jeg:)) Vi fikk til bryllupet vårt, og elsker det:))

  Ha ei fin helg!
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Synes det ble veldig fint med det svarte, ble en lrere "ramme" rundt rutene. Nå er det bare hele ruter for alle penga. Synes et er enklere når jeg hekler de i 12 og 12 og syr de samme, et kortsiktig mål som går fortere å nå, en hele teppet.
  Heldig som fik teppe du da, så slapp du lalge sev, hehe :

  SvarSlett

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)