Isen ble litt smaksløs, jeg skriver opp oppskriften slik jeg lagde den, men jeg vill hatt i mere søtning eller vaniljesukker, ekstrakt eller stang neste gang.
4 egg
Pisk plommene sammen med litt søtning
Pisk eggehvitene stive
Pisk 4 dl kremføte til krem ¨
Litt vaniljesukker, vaniljestang eller ekstrat.
Bland eggeplommene sammen med kremen - vend eggehvitene lett inn og smak til med søtning.
Jeg hadde oppi litt vaniljesukker, men det hjalp ikke så mye merket jeg i etterkant.
Ha isen i en form og sette i fryser.
Rør om i isen for å få mindre krystaller.
Jeg rakk bare røre om 2 ganger og det ble en del krystaller i min.
Men det gjør meg egentlig ikke så mye, isen går ned den, samme hva.
Serverte den sammen med jordbær, nam, nam....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad om du legger igjen en kommentar :)