Mine sider.

24.11.2010

Bake Bake


I kveld har jeg testet ut en ny oppskrift på rundstykker, den går som følger....




1 pose glutenfri melblanding - grov
4 ss rismel
1 pk tør gjær
1 ts bakepulver
1 dl raspe olje flytende
2 egg valgfritt
1.5 ss linfrø
Litt salt
Spelt mel til deigen er passe fast....


Bland alt det tørre i en bolle - varm ris melk og olje ca 37 grader
 - Visp sammen 2 egg i en kopp.
Bland det våte i det tørre, elt sammen til en passe fast deig, strø litt mel oppå og sett til heving i 20 min.


Del deigen i 12 emner og rull ut og sett emnene på plate med bakepapir.
Etterhve på plate i 30 min - pensle med vann.
Jeg hadde på sesamfrø blanding og revet cheddar ost.
Her kan det brukes soltørkede tomater, div oster, nøtter osv - fantasien setter en stopper.


Stekes i forvarmet ovn på 225 grader i ca 10 - 12 min.



Lukter godt her nå og smakte enda bedre :))












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad om du legger igjen en kommentar :)